Försäljning av skogsmaskiner

Skogsmaskiner till salu

Försäljning av begagnade skogsmaskiner

Söker du begagnade skogsmaskiner? Vi är specialiserade på försäljning av bättre begagnade skogsmaskiner. En skogsmaskin är ett specifikt utformat motordrivet fordon som klarar av tuff terräng. Detta fordon används förstås i skogen är en vidareutveckling av maskiner som används i jordbruk.

Skotare och skördare

De två vanligaste maskinerna är skotare och skördare. En skotare är en terränggående skogsmaskin som används för transportering av träddelar och virke till en uppsamlingsplats. Naturligtvis hade den också en hydraulisk kran för lastning som klarar nästan 10 ton. Skotare är också utrustade med en motor med hög effekt för att kunna hantera tung last och klara av svåra terränger.

Skördare däremot är skogsmaskin som används för att fälla, kvista och kapning av en stam till stockar. Skördare har i mångt och mycket ersatt manuell avverkning med motorsåg i både gallring och slutavverkning. Ofta används skördare tillsammans med skotare i en så kallad avverkningsgrupp. Dessa maskiner är utrustade med avancerade tekniker och verktyg för att kunna hantera stora träd och utföra arbetet med hög precision och effektivitet.

Det finns även kombimaskiner som är utrustade med både skotar- och skördarfunktioner, dessa är speciellt användbara i avverkningsprojekt där både transport och kapning av träd är nödvändigt.

De största tillverkarna av skogsmaskiner är Komatsu Forest, Ponsse, Rottne, CTL, Eco Log, Gremo, John Deere och Rottne. Dessa tillverkare har lång erfarenhet och kunskap inom skogsbruk och erbjuder maskiner med hög kvalitet och prestanda.

Tvättning, rekond och översyn av samtliga skogsmaskiner

Vid köp av begagnade skogsmaskiner är det viktigt att välja en maskin som passar just dina behov och som är i bra skick. Vi på vårt företag erbjuder översyn på våra begagnade maskiner för att säkerställa att du får en maskin som är redo att användas. Vi erbjuder också finansieringsmöjligheter och möjlighet att köpa maskinen i en leasingavtal, för att göra det enklare för dig att investera i en begagnad skogsmaskin. De vi samarbetar med är Wasa Kredit och Nordic Finance.

Så om du är intresserad av att veta vad vi har inne just nu, kolla in vårt utbud av begagnade skogsmaskiner.

Gå till våra begagnade maskiner.

Försäljning av skogsmaskiner
Exempel på maskiner som vi säljer
Veta mer?

Intresserad av att köpa en maskin hos oss? Skicka in en intresseanmälan så pratar vi vidare!

Vi är högst medvetna om att köpet av en begagnad maskin är ett viktigt beslut för varje verksamhet. För att utöka ditt beslutsunderlag så berättar vi gärna mer om de maskiner vi har inne just nu.

  • 01 Skicka in intresseanmälan
  • 02 Bestämmelse av tid & datum
  • 03 Testkör maskinen!

Anmäl ditt intresse för våra maskiner